KultúrDuó

KultúrDuó

A Kajahu igazán futurisztikus hely!

2017. február 20. - Potpolett

Vettünk egy kupont a Kajahuba, mert már hónapok óta nézegetjük a helyet, hogy be kellene menni. A kuponunk két pizzára szólt egy áráért. Fourey egy Della Carne pizzát választott, ami húsos volt, én meg egy sonkás-rukkolásat. A pizzák finomak voltak, mi is és mások is emberes adagot kaptak, de nem is ez a lényeg.

A hely lenyűgöző volt. Az asztalok között nagy hely van, elférsz, nem hallod más beszélgetését és nem teszed rá a széked más kabátjára sem. Vannak magas és alacsony asztalok is. Kisebb és nagyobb társaságok is leülhetnek. Az asztallapok egy része üveglap, ami alatt egy - nem érintő - képernyő rejtőzik. Az asztal alatti touchpadon tudod megrendelni a kaját és az italt is, és a fizetést is itt tudod kezdeményezni. Továbbá, lehet gyerekkönyvet is olvasni rajta és meséket is nézni, míg vár az ember meg a gyereke.

Ami furcsa, hogy rengeteg nemzet kajáit megfőzik a szemed láttára: ázsiai, mexikói és olasz ételeik is vannak szép számmal. Az én ízlésemnek kicsit túl sokfajta étel van. Hozzáteszem, mi nem próbáltuk a fő attrakciót (a főzz ott együtt a barátaiddalt), egészen egyszerűen azért, mert se itthon, se máshol nem szeretünk főzni, de biztosan úgy még ad egyfajta pluszt a hely.:)

A kaja jó volt, a kóla hideg volt, a pincérek kedvesek voltak. Érdekes volt látni azt is, ahogyan elkészül az étel.

Minden bizonnyal (m)enni fogunk újra.

Kisbabafaktor 8/10: Van pelenkázó a vécében egy külön részben, külön vécével az anyukáknak. De: csak a nőiben van ilyen, a férfiban nincs, és a gyereket nem tudod övvel lekötni, hogy tudd is használni pelenkázás után a vécét.:) Az etetőszékek kellemes megjelenésű és kényelmesnek látszó műbőr alkalmatosságok. A rendelés várakozási ideje alatti képernyős mesenézés és könyvolvasás kiváló ötlet.

kaja.jpg

A képen levő pasi szakasztott Wintermantel, a hideg is kiráz...:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturduo.blog.hu/api/trackback/id/tr2312276523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása