KultúrDuó

KultúrDuó

A szolnoki (békéscsabai) Munkácsy-kiállítás

2019. február 04. - Potpolett

A hétvégén láttuk Szolnokon a békéscsabai Munkácsy-múzeumtól kölcsönzött Munkácsyról készült és Munkácsytól származó képeket. A kiállítás a volt zsinagóga, ma már a finoman szólva kihasználatlanság miatt ugye Galéria épületében tekinthető meg áprilisig. 

A jegyár: 2.000 Ft/fő felnőtteknek. 

A művek között voltak portrék, életképek, állatokat és emberek kapcsolatát bemutató képek, lakásbelsőket és a hétköznapi élet nyomorúságát megmutatók is. 

A kiállítás alapvetően tetszett (még sosem láttunk pl. kígyózó sort a vendégkönyvnél). Sok kép volt, két emeleten elosztva, és a zsinagóga pedig gyönyörű helyszín! 

A személyes kedvenceink az impozáns lakásbelsők voltak (a mi lakásunk is magas, viszonylag nagyok a tereink és szeretjük a lakberendezést), és a parkok életképei. 

Néhány közülük:

1_2.jpg

2_1.jpg

3_2.jpg

4_1.jpg

5_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturduo.blog.hu/api/trackback/id/tr7114606984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása