KultúrDuó

KultúrDuó

Eiffel, Centrál, egykutya!

2016. január 13. - Potpolett

Mióta az V. kerületbe költöztem, imádtam a Centrál Bistroba járni, barátnőkkel, csoporttársakkal, kollégákkal. Nagyon jó volt a menüjük, sokféléből lehetett választani. A félreértések elkerülése végett a Nádor utcai Centrálról beszélek, nem a másik (jelenleg is üzemelő) helyről, ahol a kávé szar, a pincérnők flegmák és utálnak téged, és drága. Nem, ez a Centrál más volt!

Aztán jött a CEU, látott és győzött és egyszerűen lebontotta a Centrálnak is otthont adó épületet, hogy helyette olyan jelentéktelen dolgokat építsen, mint egyetemi könyvtár, egyetemi épület vagy ilyesmi...:))) Bár, szerintem az egyetlen céljuk az volt, hogy idősebb Kocsis Imréné kisnyugdíjas szomszéduk ablakát be tudják falazni, gonosz amerikaiak módjára. Így már hiába járna a CBA-ba szegény, kilátása már nincs a boltra!!!!!!

Na, szóval elkeseredés és pánik lett rajtunk úrrá, mert ugyan vannak jó menüzős helyek a környéken még, de a Centrál volt A kedvenc.

Aztán realizáltuk, hogy a Centrál mostantól Eiffel Bistro&Bar néven fut, és a Bajcsy Nyugatis felére költözött. Jó a hely. Általában kb. 5 féle előétel/leves és 8 féle főétel közül lehet választani. Finom a házi szörpük, finomak a teáik, a forralt boruk egyenesen isteni, a sütijeik korrektek, de egy menüsor után már soknak bizonyulnak.

A menü ára korrekt: 1190 Ft, az adag korrekt, de nem töm degeszre. A kiszolgálás gyors, korrekt, lehet bankkártyával is fizetni. Ha 11:30-ra érsz oda, simán van helyed is. A Centrálban már megszokott pincér általi ültetés a módi, a közönség a megszokott multis, minisztériumos, de azért vállalható. Az átlagéletkor kb. 30 év.

eiffel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturduo.blog.hu/api/trackback/id/tr768269150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása