KultúrDuó

KultúrDuó

Puli Eisenberg nélkül

2016. május 29. - Potpolett

Oké, a cím talán túlontúl blikkfangos. Voltunk a Puli Étteremben nemrég sokadjára, erről fogok ma írni. A gondolatmenet nagyjából ez: Mark Zuckerbergnek pulija van, és Mark Zuckerbergöt Jesse Eisenberg játszotta a Social Network c. filmben. Mondtam, hogy túlzás lesz.

Na, szóval voltunk a Puliban, megint. Voltunk már ott a családi lagzinkon is, akkor is szerettük. Jó a kaja, magyar cuccokat adnak, csak nem szarul elkészítve. Olyan, mintha a lángosnak lenne nem zsíros és nem hánytatóan tömő verziója. De nincs. Na, a kacsamellnek van. Fourey például kacsamellet evett közepesen átsütve rukkolával. Én magam is azt szoktam, ha ott vagyunk, de most roston sült mártásos lazacot kértem. Tök finomak voltak! Ízlésesen tálalva, pont jó adag ételek.

puli.jpg

puli2.jpg

Na, de nehogy már ne panaszkodjak. A pincérlányok...Az, hogy tinédzser prostituáltnak vannak öltözve, és nincs egységes öltözetük, az egy dolog. Ha nem fogytam volna vissza a szülés után, talán még haragudnék is rájuk.:D De az, hogy az ember felé se néznek, hogy azért tudtuk csak egy 7000-es számlát csinálni, mert sem újabb italt, sem desszertet nem tudtunk kérni, az azért már kriminális. Nem voltak sokan, a terasz részen ültünk, 3 pár volt ott, velünk együtt.

De a 3 hónaposunk imádta az utcát, figyelt, kiáltozott, nagyokat mosolygott, pihent, szórakozott. Mi meg jót ettünk. Szóval megérte, mert az Andrássy út az mégiscsak az Andrássy út!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturduo.blog.hu/api/trackback/id/tr108756334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása