KultúrDuó

KultúrDuó

Vak Varjú (RAM)

2016. július 27. - FOUREY

Már egy ideje érik ez az írás. Többször jártunk a RAM-ban lévő Vak Varjúban és azt hiszem, elég tapasztalatunk gyűlt össze, hogy elpanaszoljam legfőbb bánatom: azon a helyen nem szeretnek minket.

Nem tudom, miért érzem így, de még egyszer sem fordult elő, hogy jól éreztük volna ott magunkat. Pedig a hely elvileg zseniális lenne: nyílt terasz, napfényes és árnyékos résszel, belső résszel, körülöttünk pedig egy kis park. Voltunk már máshol is Vak Varjúban és bár nem váltunk rajongóvá, de korrektnek találtuk az ételeket is. Történetesen erre itt sincs panaszunk: ettünk már jobbat, ettük már rosszabbat (hajjaj), de korrektnek tűnik a színvonal.

Viszont a kiszolgálás mindig elkeserítő. Tudom, nem elegáns ezt mondani, de van egy-két kifejezetten rossz arcú pincér. De még ez fel sem tűnne, ha nem lennének érthetetlenül barátságtalanok és még érthetetlenebbül lassúak. Mikor először mentünk oda, előre foglaltunk asztalt. Odaérve senki se tolta felénk a pofáját sem, majd amikor jött, foglalásról nem tudott, s az is kiderült, hogy a kiszolgálás is húsz perccel később fog kezdődni (ezt mondjuk mondhatták volna a telefonba is). Mi voltunk így kábé az elsők, mégis, mikor végre elindult a kiszolgálás, legalább 2-3 másik vendéghez előbb odamentek. Az első benyomás tehát nem volt jó, de nem adtuk fel, mert nagyon akartuk, hogy tévedjünk. Mikor legközelebb egy kisebb vendégsereggel jöttünk, már nem volt ebédmenü (gyanúsan korán), a rendelést pokoli nehezen vették fel és elég lassan is jöttek ki a dolgok (ez utóbbi nyilván egyáltalán nem akkora baj). Én akkor kenyérlángost ettem, ami nem egy szofisztikált étel, ahogy én sem vagyok az, viszont ez finom volt, csak túl nagy adag, de cserébe olcsó. Harmadik alkalommal Potpolett egyedül ment egy barátnőjével találkozni és akkor is panaszkodott a kiszolgálásra. Negyedik alkalommal több mint negyedórát vártunk arra, hogy valaki odajöjjön és felvegye a rendelést úgy, hogy nem volt épp nagy forgalom. Akkor kacsát ettem epermártással. Nem volt rossz, nem mondom.

Mondhatjátok, hogy túlérzékenyek vagyunk, ami egyrészt igaz, másrészt elég gyakran eszünk máshol, hogy legyen összehasonlítási alapunk és a RAM-beli Vak Varjúban tényleg lassú és barátságtalan a kiszolgálás.

Mondhatjátok azt is, hogy vadász, vadász, te direkt szopni jársz ide, ami sajnos tényleg így van. Túl jó helyen van, túl szép és kellemes a környezet és túl korrekt a konyha, hogy az első rossz tapasztalatok után feladjuk. Nem kétlem, hogy vissza fogunk még menni többször, aztán vagy megszeretnek minket vagy nem.

Jó étvágyat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturduo.blog.hu/api/trackback/id/tr968917440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása