KultúrDuó

KultúrDuó

Beteltünk a Buddha Express Thai WokBarral

2016. május 02. - Potpolett

Vettünk egy kupont a Buddha Express Thai WokBarba még pár héttel ezelőtt. A bónusz azt ígérte, kapunk egy autentikus thai menüt. Értitek, táj.

thai.jpg

Na, szóval, mivel a közelben van a hely, ki akartuk próbálni. Az V. ker. Október 6. utcai Buddhát választottuk ki a bb-n fogyasztásunk helyéül. Kinn ültünk le, mert jó volt az idő és a babakocsit is kényelmesen magunk mellé tehettük. Ami jó, mert sok kisgyerek bámulhatta meg Bertie-t és a kocsinkat sok külföldi tarthatta normálisnak.

A pincér kedves volt, azonnal odajött hozzánk étlapot hozva. Mi elmondtuk a kupont, amitől egy arcizma sem rándult görcsbe, hanem ugyanolyan kedves maradt. A menü szerint választhattunk alapot és 5 féle feltétet és szószt. Én üvegtésztát ettem, Fourey sült rizst, és így tovább, nem untatok senkit az étel összeállításunkkal. De valahogy így:

NAGYON FINOM VOLT! A kaja kellően meleg volt, kicsit túl sok is, de azért lecsúszott. És, a babcsíra még mindig annyira finom dolog, hogy elviselhetetlen! Imádom!!! Az evés végeztével nem kellett csekkre várunk, nagyon döccenő mentesen ment az egész.

Egész biztosan megyünk majd hozzájuk újra!:) 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturduo.blog.hu/api/trackback/id/tr828679114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása